#громадськемісце Відійшов у засвіти доцент НУВГП #рівне #rivne

НУВГПНУВГП
Фото – НУВГП

Відійшов у вічність викладач, автор понад тридцяти наукових публікації, співавтор навчальних посібників та наукових монографій, кандидат технічних наук, доцент НУВГП Коптюк Роман Миколайович.

Як зазначили на офіційній сторінці рівненського університету у Фейсбуці, серце Романа Коптюка зупинилося у 46 років.

З 1985 року по 1995 рік навчався в Білокриницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня Рівненського району Рівненської області.

В 1995 році вступив до Українського інституту інженерів водного господарства (УІІВГ) на перший курс гідромеліоративного факультету.

Під час навчання брав активну участь в громадському житті групи, факультету, займався науковими дослідженнями на кафедрі гідромеліорацій, виступав з доповідями на студентських наукових конференціях. В 2000 році брав участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Гідромеліорація».

Після закінчення Рівненського державного технічного університету з 2000 року по 2003 рік навчався в аспірантурі на кафедрі гідромеліорацій Українського державного університету водного господарства та природокористування. Темою дисертаційної роботи було обрано: «Удосконалення методів проектування і розрахунку осушувально-зволожувальних систем в умовах розвиненого рельєфу місцевості»

Після закінчення аспірантури з 2004 по 2010 рік працював асистентом, старшим викладачем, доцентом кафедри гідромеліорацій, нині водної інженерії та водних технологій Національного університету водного господарства та природокористування.

Роман Миколайович автор більше 30 наукових публікації, співавтор навчальних посібників та наукових монографій.

Пішла за обрій світла людина, прекрасний викладач, який впродовж багатьох років віддавав себе навчанню і вихованню студентської молоді.

Редакція Рівне Онлайн висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого! Світла пам’ять

До слова, на Донеччині у результаті ворожої атаки дронами-камікадзе, від важкого поранення загинув випускник рівненського ВНЗ

ДЖЕРЕЛО